Pullerter til sikring på højeste niveau

Pullerter er sikring på højeste niveau, men på samme tid en meget let og æstetisk løsning i eksempelvis gågader og byrum, hvor en bom eller port ikke kan blive aktuel.

Fordelen ved en pullert, er at gående kan færdes frit på området. Derimod er køretøjer nødsaget til at være godkendt via kodetastatur, nummerpladegenkendelse eller lignende.

Pullerter leveres i flere størrelser og modeller afhængig af behovet.

Fuld Automatisk

Semi Automatisk

Faste og flytbare

Terrorsikring

Referencer

Perimetersikring

Flere modeller

Vores sortiment af pullerter fås i flere varianter. De mindre modeller, som står fast på terrænet, bruges ofte som perimeter værn for at skåne bygninger, facader og mennesker. Påkørsler sker i de fleste tilfælde på grund af køretekniske fejl fra mennesker.

Hæve-sænke pullerter benyttes derimod som adgangsregulering eller decideret terrorsikring. De kan klare et tryk startende ved 2,5 ton (personbiler) til 4,5 (lastbiler) med helt op til 80 km/t.

Et godt alternativ

Hvor der af æstetiske eller sikringsmæssige hensyn ikke ønskes en automatisk vejbom, er en pullert ofte et rigtig godt alternativ. Sikring af virksomheder og moderne byplanlægning kræver avancerede systemer, der kan regulere både offentlig og privat adgang til områderne.

Vi er på forkant med de stigende behov og øgede krav til effektiv sikring og adgangskontrol for industri, byrum og private.

Løsninger af høj kvalitet

Foruden gennemtestede produkter der er tilpasset det danske klima lægger vi altid vægt på:

  • Intelligente og enkle løsninger for styring af pullert systemerne
  • Rådgivning og service i alle faser
  • Design og kundetilpassede løsninger

Vore systemer omfatter pnumatiske (luft), hydraulik (olie) og manuel betjente semi automatisk hæve-sænke pullerter.