Adgangskontrol - når der skal styr på adgangen

Adgangskontrol eller ADK handler om at kontrollere, hvem der har adgang og at kun godkendte personer kommer forbi adgangskontrollen.

Vi kan sammensætte en løsning på forskellige måder, så den passer præcist til netop jeres behov og graden af sikkerhed. Nogle af de kontrolmetoder vi kan anvende til at sikre, hvem der kan få adgang, er fjernbetjeninger, kodetastatur, briklæser eller kortlæser med RFID tag.

Fjernbetjeninger

Kodetastatur / kort og chiplæser

Smart Access

Intercom

Individuel adgangskontrol

Hvis der er mange brugere af systemet, så er det en stor fordel, hvis brugerne er oprettet individuelt i den elektroniske adgangskontrol, der holder styr på, hvem der kommer og går. På den måde har hver bruger sin egen kode, kort eller brik, som er unik og adskiller brugerne fra hinanden, som det forholder sig med eksempelvis sygesikringsbevis, medlemskort til et fitnesscenter og lånerkort til biblioteket.

Kobling med adgangsregulering

Hvis man ønsker at håndhæve selve adgangskontrollen og sikre, at kun godkendte personer passerer, kan flere former for adgangsregulering benyttes. Det kan eksempelvis være en vejbom, speedgate, turnstyles og personsluser.

Hvis du vil videre mere om, hvordan systemet kan styres og sikre adgang til kontrollerede områder, så er du altid velkommen til at kontakte os.