Sikkerhed

Sikker og kompatible systemer

CAME prioriterer altid produktsikkerhed højest. Som svar på de seneste europæiske standarder vedrørende anslagskræfter (porte, låger, bomme mv.) har CAME bl.a. udviklet en serie af produkter og tilbehør, der følger de nyeste europæiske love og maskiner direktiver.

Vælg EN testede produkter

EU har vedtaget en række love, som klart regulerer industrien for automatiserings produkter. Et hvert nyt eller eksisterende anlæg kræver en overensstemmelseserklæring med disse regulativer. CAME har gennem en årrække udbudt et komplet produktsortiment af automatiserede produkter der lever op til og respekterer EN Test. EN Testet princippet er baseret på ny elektronik, nye motorer, nye sikringssystemer, ny mekanik, nye patenter og udstyr for at opnå total sikkerhed, selv når der installerer i forskellige sammenhænge. Takket være disse standarder kan mange installations virksomheder i Danmark vælge CAME løsninger, teknologi, for at sikre at installationen, opfylder de nyeste sikkerhedsstandarder.

Overvågning hver fase af produktionen

I mere end 30 år har CAME fokuseret på innovation og produktion af pålidelige produkter. De strengeste produkttests, omhyggelig proces kontrol og konstant overvågning af alle faser af produktionsprocesser er en naturlig del af kvalitetssikringen i CAME. Hver fase af produktet, fra design til montering, er nøje overvåget af højt specialiseret teams og nyeste kontrolsystemer/teknik i kvalitetssikring/måling. Den samlede produktionsproces foregår på egne fabrikker i Treviso, Italien, som gør det muligt internt at kontrollerer og sikre de høje standarder som et CAME produkt skal leve op til.

Opretholdelse af sikkerheden standarder

CAME tilbyder et komplet sortiment af elektromekaniske låge/port automation. Støtte og rådgivning til vore kunder/montører er en selvfølge for CAME. I overensstemmelse med de nyeste europæiske standarder, udarbejder vi gratis brugermanual og service bog for alle produkter og færdige kits. I vore vejledninger finder du alle de oplysninger der sikre dig en korrekt installation og vedligeholdelse af produktet. Følger du vore vejledninger kan har du med et CAME produkt et sikkert og driftsstabilt kvalitetsprodukt der holder mange år fremover. Vore vejledninger indeholder også CE overensstemmelseserklæring, som skal udfyldes af installatøren.

Farlige situationer

Når automatisering er installeret på alle døre, porte, vindue eller anden åbning, bliver det klassificeret som en maskine . Anført nedenfor er nogle af de mulige risici forbundet med at bruge sådanne maskiner:

  • Fare for knusning under lukning
  • Klipnings fare
  • Transportudstyr farer
  • Fare for skade ved anslag / impact.
  • Fare for person i forbindelse med vertikale lukninger
  • Operatør tilsluttet, elektrisk kortslutning
  • Sikkerhedsanordning for provokeret farer
  • Risici, som vises under manuel lukning. For eksempel, når låge/port/bom uventet sætter i gang igen efter f.eks. eftersyn/justering.
  • Fare og risici ved at overskride de anbefalede størrelser for låge og porte.

Sikkerhedstilbehør

CAME automations systemer anvender en række sikkerheds-tilbehør, som er i overensstemmelse med europæiske standarder, og dermed reduceres eventuelle fare og risici l i forbindelse med betjening og brug af produkterne..
Produkterne omfatter bl.a. fotoceller, antipanik systemer, følsomme klemlister m.v.

Link skal ændres!!! » Se udvalget af sikkerhedstilbehør